Bag Vaarhus Ceramics, eller blot Vårhus, står Julie Britt Frandsen, 36 år, cand.mag., gift og mor til to.

Produkterne er håndlavede efter traditionelle metoder og hver enkelt ting har været i hænderne 6-10 gange, før den står færdig.

Livets højtider og årstidernes skiften fylder meget i mit arbejde, hvilket også afspejles i navnet Vårhus. ‘Vår-hus’ er et begreb, der opstod i den måde jeg, min mand og vores to drenge levede i vores kolonihave. Foråret blev hvert år vores befrier fra den trange bylejlighed og det lille kolonihavehus blev vores første rigtige hjem – vores elskede forårshus (vår-hus). Her var ikke noget fjernsyn, man blev vækket og gik i seng til fuglekvidr, alt spirrede og udviklede sig, hverdagen foregik i et langsommere tempo og fordi vi selv havde bygget huset fra bunden, oplevede vi en helt ny måde at værdsætte de detaljer, der omgav os. Fokus på skønheden i det simple, håber jeg, at kunne give videre til andre, både gennem mine produkter og via mine kurser.

Venligst Julie